Розпорядження голови

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «27» грудня   2013р.    № 446/2013-р                                                      м. Старокостянтинів


На виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, та відомостей щодо відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента» від 11.01.2012 р. № 16, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (особу) з питань запобігання та виявлення корупції» від 04.09.2013 р. № 706, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування»:

1.    Затвердити, із наступним введенням у дію з 01.01.2014 p., Порядок зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру суб'єктів декларування у  Старокостянтинівській міській раді згідно додатку.

2.    Затвердити, із наступним введенням у дію з 01.01.2014 р., Журнал обліку документів і використання відо¬мостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру суб'єктів де¬кларування у Старокостянтинівській міській раді (додається).

3.    Призначити з 01.01.2014 р. відповідальним за ведення Журналу обліку документів і використання відо¬мостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру суб'єктів декларування у Старокостянтинівській міській раді завідувача відділу з  кадрової служби виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

4.    Призначити з 01.01.2014 р. відповідальним за здійснення контролю за правильністю ведення Журналу обліку документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру суб'єктів декларування у Старокостянтинівській міській раді уповноважену особу  з питань  
запобігання та виявлення  корупції – керуючого справами виконавчого комітету  Старокостянтинівської міської ради  Янзюк  В. М.

5.    У строк до 01.01.2014 р. довести до відома посадових осіб місцевого самоврядування, які проходять службу у Старокостянтинівській міській раді, а також до депутатів Старокостянтинівської міської ради про введення у дію нового Порядку зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру суб'єктів декларування у  Старокостянтинівській міській раді.

6.    Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.


Міський голова                                                                                                                                          Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.