Бюджет
УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
СІМНАДЦЯТА (позачергова) СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від «30» грудня 2011р. № 2 м. Старокостянтинів


Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» та Бюджетного кодексу України, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
вирішила:

1. Установити загальний обсяг доходів бюджету міста на 2012 рік у сумі
126245408  грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначити у сумі 119255263 грн., спеціального фонду бюджету  6990145 грн., у тому числі бюджету розвитку  2199005 грн. (додаток № 1).
2. Затвердити загальний обсяг видатків бюджету міста на 2012 рік у сумі
126245408 грн., у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету у сумі 118835263 грн. та видатків спеціального фонду бюджету 7410145 грн. за тимчасовою класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів (додаток №2) та головними розпорядниками коштів (додаток №3).
3.Установити профіцит загального фонду бюджету міста у сумі 420000 грн., напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду).
4. Установити дефіцит спеціального фонду бюджету міста у сумі  420000 грн., джерелом покриття якого визначити  надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду)  (додаток №4).
5. Установити розмір оборотного касового залишку бюджетних коштів бюджету міста в сумі  50000 грн.
6. Перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснено за рахунок коштів бюджету розвитку, затвердити на наступній сесії міської ради.
7. Установити обсяг резервного фонду бюджету міста на 2012 рік у сумі  100000 грн. Кошти з резервного фонду використовуються згідно розпорядження міського голови з послідуючим затвердженням на сесії міської ради.
8. Затвердити перелік захищених статей видатків загального фонду бюджету на
2012 рік за їх економічною структурою:
-    оплата праці працівників бюджетних установ (код 1110);
-    нарахування на заробітну плату (код 1120);
-    придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів (код 1132);
-    забезпечення продуктами харчування (код 1133);
-    оплата комунальних послуг та енергоносіїв (код 1160);
-    трансферти місцевим бюджетам (код 1320),
-    трансферти населенню  (код 1340).
9. Затвердити в складі видатків бюджету міста кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм на загальну суму  5092582 грн. (додаток № 5)
10. При виконанні бюджету міста розпорядникам коштів забезпечити у повному обсязі проведення розрахунків за електричну енергію, теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, не допускаючи будь-якої простроченої заборгованості з оплати вищезазначених товарів та послуг. Розпорядникам забезпечити укладання угод по кожному виду енергоносіїв у межах встановлених відповідним головним розпорядником бюджетних коштів обґрунтованих лімітів споживання у натуральних одиницях відповідно до встановлених асигнувань.
11. Відповідно до ч.7 ст.23 Бюджетного кодексу України у процесі виконання бюджету міста за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів бюджету міста фінансове управління виконавчого комітету міської ради у межах загального обсягу бюджетних призначень за функціональною класифікацією здійснює перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі в розрізі економічної класифікації видатків бюджету.
У межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів перерозподіл видатків за функціональною класифікацією, а також збільшення видатків розвитку за рахунок зменшення інших видатків (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету) здійснюється за розпорядженням міського голови за погодженням з  постійно діючою депутатською комісією з питань бюджету, фінансів, цін, адміністративно-територіального устрою. Зазначені зміни вважати змінами, внесеними до бюджету міста на 2012 рік.
12. Розпорядникам бюджетних коштів  забезпечити в повному обсязі потребу в асигнуваннях на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених чинним законодавством  умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, на проведення розрахунків  за електричну енергію, теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, не допускаючи будь-якої простроченої заборгованості із зазначених видатків. Установити ліміти споживання енергоносіїв у фізичних обсягах по кожній бюджетній установі, виходячи із обсягів призначень, затверджених розпорядникам бюджетних кошів на 2012 рік.
13. Надати дозвіл міському голові отримувати позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету міста, пов’язаних  із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в першу чергу на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, придбання продуктів харчування та медикаментів, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, субвенцію на проведення видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів (субвенція районному бюджету по галузі “Охорона здоров’я”), які відповідно до ст.43 Бюджетного кодексу України в обов’язковому порядку покриваються Головним управлінням Державним казначейством України в області в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.
14. Згідно ст.96 Бюджетного кодексу України затвердити субвенцію на проведення видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів (субвенція районному бюджету по галузі “Охорона здоров’я”) в сумі 20176200  грн.  і передати районному бюджету.
Визначити, що фінансове управління виконавчого комітету проводить перерахування сум субвенції на рахунок районного бюджету для фінансування видатків по галузі «Охорона здоров’я» у відсотковому відношенні пропорційно до надходжень власних доходів, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів та дотації вирівнювання з Державного бюджету.
15. Додатки 1, 2, 3, 4, 5 до цього рішення є його  невід’ємною частиною.

 

 

Міський голова                                                                                                          Микола Мельничук

 

 

 

Звіт про виконання бюджету м.Старокостянтинова за І півріччя 2012 року

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.