Розробка стратегії

Повна назва документа державного планування: Стратегія розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки.

Метою Стратегії є створення умов для підвищення добробуту та якості життя населення на інвестиційно привабливій, екологічно безпечній території з сучасною архітектурою, національною культурою, енергоефективною інфраструктурою, сприятливій для ведення бізнесу та розвитку економіки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Старокостянтинівська міська рада

Передбачувана процедура громадського обговорення:  громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки та звіту про стратегічну екологічну оцінку триватиме з 20 жовтня 2022 року до 18 листопада 2022 року включно.

Ознайомитися з документами, отримати додаткову інформацію, та подати зауваження і пропозиції можна в управлінні економіки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 4, м. Старокостянтинів,  31100, тел.: (03854) 30560 та та за посиланням: 

Стратегія розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки

Додаток до Стратегії розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку до проєкту Стратегії розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки

Зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку приймаються у письмовому (вул. К. Острозького, 41, м. Старокостянтинів, 31100) та електронному (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) вигляді в межах строку громадського обговорення. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання не передбачені у зв’язку із проведенням карантинних заходів.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.