Проєкти

Фінансове управління

Проект рішення

виконавчого комітету

Старокостянтинівської міської ради

від 29 лютого 2024 року                                                                      №

Про виконання власних та делегованих повноважень

фінансовим управлінням виконавчого комітету

міської ради відповідно до Закону України

«Про місцеве самоврядування в Україні» за 2023 рік

Заслухавши заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Інформацію про виконання власних та делегованих повноважень фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за 2023 рік взяти до відома.

Міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Проєкт рішення

виконавчого комітету

Старокостянтинівської міської ради

від 25 січня 2024 року                           Старокостянтинів                                           №

Про затвердження актів щодо визначення

та відшкодування розміру збитків

власникам землі та землекористувачам

Розглянувши протокол засідання комісії з  визначення розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам від 03.01.2024, акти щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам і розрахунки збитків бюджету міської територіальної громади, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», статтями 33, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 №284 «Про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», рішенням виконавчого комітету міської ради від 30.12.2021 № 447 «Про утворення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам» зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету міської ради від 13.04.2023 № 136 пункт 1, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити акти, подані комісією з визначення розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам що додаються:

від 03.01.2024 № 1 щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам, заподіяних внаслідок використання земельної ділянки площею 1123 кв. м по вул. Острозького, 48 ШЕВЧУКОМ Олегом Юрійовичем без правовстановлюючих документів, згідно з яким розмір нарахованих збитків становить 255143,65 грн (двісті п’ятдесят п’ять тисяч сто сорок три гривні 65 копійок;

від 03.01.2024 № 2 щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам, заподіяних внаслідок використання земельної ділянки площею 261 кв. м по вул. Рудяка, 10/1 МПВКП «ШАР» та ЗАТ «Старокостянтинівський хлібзавод» без правовстановлюючих документів, згідно з яким розмір нарахованих збитків становить 51694,19 грн (п’ятдесят одна тисяча шістсот дев’яносто чотири гривні 19 копійок);

від 03.01.2024 № 3 щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам, заподіяних внаслідок використання земельної ділянки площею 1663 кв. м по вул. Варчука, 46 в с. Стецьки КОВАЛЬЧУК Маріною Володимирівною без правовстановлюючих документів, згідно з яким розмір нарахованих збитків становить 6657,55 грн (шість тисяч шістсот п’ятдесят сім гривень 55 копійок);

від 03.01.2024 № 4 щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам, заподіяних внаслідок використання земельної ділянки площею 4950 кв. м по вул. Партизанська, 1/1 в с. Березне ГРИГОРЧУК Ганною Єгорівною, ЯНЮК Тетяною Андріївною, ПРИТОЛЬСЬКИМ Анатолієм Івановичем без правовстановлюючих документів, згідно з яким розмір нарахованих збитків становить 51967,78 грн (п’ятдесят одна тисяча дев’ятсот шістдесят сім гривень 78 копійок);

від 03.01.2024 № 5 щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам, заподіяних внаслідок використання земельної ділянки площею 19037 кв. м по вул. Шкільній, 5 в с. Вербородинці Благодійним фондом «Родинний затишок» без правовстановлюючих документів, згідно з яким розмір нарахованих збитків становить 73374,59 грн (сімдесят три тисячі триста сімдесят чотири гривні 59 копійок).

  1. Надати ГРИГОРЧУК Ганні Єгорівні, ЯНЮК Тетяні Андріївні, ПРИТУЛЬСЬКОМУ Анатолію Івановичу дозвіл на розстрочення відшкодування суми збитків на шість місяців поточного року, сплачуючи нараховані збитки щомісячно: з лютого по червень рівними частками в сумі 8661,30 грн та в липні в сумі 8661,28 грн.
  1. Управлінню земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Валентина ТАРАСЮК) протягом 10 днів з дня прийняття рішення направити землекористувачам повідомлення про результати розгляду матеріалів комісією, розрахунок суми збитків, копію акту та цього рішення, попередивши про необхідність відшкодування збитків.
  1. Землекористувачам в 10-денний строк проінформувати в письмовій формі про результати розгляду повідомлення управління земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради та відшкодувати збитки за користування земельними ділянками шляхом сплати коштів до цільового фонду бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади за рахунок власних коштів не пізніше місячного строку після затвердження актів комісії з метою врегулювання спору в досудовому порядку.
  1. У випадку невиконання фізичними та юридичними особами зобов’язань щодо відшкодування збитків у встановлений цим рішенням строк, управлінню земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Валентина ТАРАСЮК) спільно з юридичним відділом виконавчого комітету міської ради (Олександр КНИШ) підготувати позовні заяви до суду в інтересах Старокостянтинівської міської ради про стягнення збитків за користування земельними ділянками без правовстановлюючих документів.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря Старокостянтинівської міської ради Олександра СТЕПАНИШИНА.

Міський голова                                                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК

                             

СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 сесії міської ради

від            2023 року     №                                                           м.Старокостянтинів

Про затвердження програми діяльності

та розвитку Старокостянтинівського

міського радіомовлення на 2024-2026 роки

Відповідно до статей 20, 91 Бюджетного Кодексу України та керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити Програму діяльності та розвитку Старокостянтинівського міського радіомовлення на 2024-2026 роки (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Проєкт Рішення

_ грудня 2023 року                       Старокостянтинів                      №

Про відрахування частини чистого прибутку (доходу)

до бюджету міської територіальної громади у 2024 році

Керуючись статтями 46 та 57 Податкового кодексу України, ст. 64 Бюджетного кодексу України, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  та враховуючи пропозиції постійних депутатських комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Комунальні підприємства Старокостянтинівської  міської територіальної громади сплачують частину чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності щоквартально наростаючим підсумком у 2024 році та за результатами фінансово-господарської діяльності 2023 року до загального фонду бюджету міської територіальної громади в розмірі 25 відсотків від чистого прибутку (доходу).

2. Встановити, що Розрахунок частини чистого прибутку (доходу) разом з фінансовою звітністю, складеною відповідно до Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, подається комунальними підприємствами до контролюючого органу за підсумками кварталу, півріччя, трьох кварталів та року у терміни, передбачені для квартальної звітності - протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.

Визначену частину чистого прибутку (доходу) за звітний період (квартал) сплачувати протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання Розрахунку частини чистого прибутку (доходу).

3. Комунальні підприємства міської територіальної громади одночасно з декларацією з податку на прибуток підприємства зобов”язані подавати в податкову інспекцію звіт про фінансові результати та подавати управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради та фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради інформацію про нарахування і сплату частини чистого прибутку (доходу).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Проєкт рішення

Старокостянтинівської міської ради

від   __ грудня 2023 року             Старокостянтинів                       №________

Про бюджет Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік

22552000000

код бюджету

Керуючись Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити на 2024 рік:

доходи бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у сумі 722940729,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду бюджету – 711013561,00 гривень та доходи спеціального фонду бюджету – 11927168,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у сумі 722940729,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду бюджету – 690678451,00 гривень та видатки спеціального фонду бюджету – 32262278,00 гривень;

профіцит за загальним фондом бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у сумі 20335100,00 гривень, напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) згідно з додатком 2 до цього рішення;

дефіцит за спеціальним фондом бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у сумі 20335100,00 гривень, джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у розмірі 100000 гривень, що становить 0,014 відсотка видатків загального фонду бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у розмірі 4800000,00 гривень, що становить 0,695 відсотка видатків загального фонду бюджету, визначених цим пунктом.

2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатками 3,4 до цього рішення.

3. Затвердити на 2024 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 5 до цього рішення.

4. Затвердити на 2024 рік обсяги капітальних вкладень у розрізі інвестиційних проєктів згідно з додатком 6 до цього рішення.

5. Затвердити на 2024 рік розподіл витрат бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на реалізацію місцевих/регіональних програм згідно з додатком 7 до цього рішення.

6. Установити, що у загальному фонді бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік:

1) до доходів загального фонду належать доходи, надходження, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України та трансферти, визначені статтями 97, 101, 103-2 Бюджетного кодексу України, та надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік»;

2) джерелами формування в частині фінансування є надходження, визначенні частиною першою статті 15 Бюджетного кодексу України.

7. Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтями 691 та 71 Бюджетного кодексу України та трансферти, визначені Бюджетним кодексом України, а також інші надходження відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік»;

2) у частині фінансування є надходження, визначені частиною третьою статті 15 Бюджетного кодексу України.

8. Установити, що у 2024 році кошти, отримані до спеціального фонду бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади згідно з відповідними пунктами частини третьої статті 15 Бюджетного кодексу України, спрямовуються на реалізацію заходів, визначених частиною другою статті 70 Бюджетного кодексу України.

9. Визначити:

у 2024 році граничний обсяг надання місцевих гарантій в сумі 60000000,00 гривень;

на 31 грудня 2024 року граничний обсяг місцевого боргу в сумі 60000000,00 гривень та граничний обсяг гарантованого міською радою боргу в сумі 60000000,00 гривень.

10. Визначити на 2024 рік, відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України, захищеними видатками бюджету видатки загального фонду на:

оплату праці працівників бюджетних установ;

нарахування на заробітну плату;

придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

забезпечення продуктами харчування;

оплату комунальних послуг та енергоносіїв;

обслуговування місцевого боргу;

соціальне забезпечення;

поточні трансферти місцевим бюджетам;

оплату енергосервісу;

заходи, пов’язані з обороноздатністю держави, що здійснюються в умовах воєнного стану.

11. Надати право міському голові отримувати позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного року за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду у порядку визначеному Кабінетом Міністрів України, відповідно до статей 43, 73 Бюджетного кодексу України.

12. Головним розпорядникам коштів бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади забезпечити виконання норм Бюджетного кодексу України стосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цього рішення;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, відповідно до вимог та за формою, встановленими Міністерством фінансів України, до 15 березня 2024 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом енергоносіїв у межах встановлених відповідним головним розпорядником бюджетних коштів обґрунтованих лімітів споживання тощо;

5) . за наявності простроченої кредиторської заборгованості із заробітної плати, а також за спожиті комунальні послуги, електричну та теплову енергію, природний газ та інші енергоносії розпорядники бюджетних коштів у межах бюджетних асигнувань за загальним фондом не беруть бюджетних зобов’язань та не здійснюють платежів за іншими заходами, пов’язаними з функціонуванням бюджетних установ (крім захищених видатків бюджету, визначених статтею 55 Бюджетного кодексу України), до погашення такої заборгованості.

13. У межах загального обсягу бюджетних призначень за кодами програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів здійснювати перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених у розписі бюджету та кошторисі, в розрізі економічної класифікації видатків бюджету.

14. У межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів перерозподіл бюджетних асигнувань за бюджетними програмами, включаючи резервний фонд бюджету, додаткові дотації та субвенції, а також збільшення бюджетних асигнувань на видатки розвитку (окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету громади) здійснюються за рішенням виконавчого комітету міської ради.

Перерозподіл видатків по обсягах капітальних вкладень у розрізі інвестиційних проєктів (по бюджету розвитку спеціального фонду бюджету) здійснюється за рішенням виконавчого комітету міської ради в межах річних кошторисних призначень головного розпорядника бюджетних коштів та загального обсягу фінансування об’єктів за обґрунтованим поданням головного розпорядника бюджетних коштів. Зазначені зміни вважати змінами, внесеними до бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік.

15. Якщо після прийняття міською радою рішення про бюджет міської територіальної громади на 2024 рік повноваження на виконання функцій або надання послуг, на яке надано бюджетне призначення, передається відповідно до законодавства від одного головного розпорядника бюджетних коштів до іншого головного розпорядника бюджетних коштів, дія бюджетного призначення не припиняється і застосовується для виконання тих самих функцій чи послуг іншим головним розпорядником бюджетних коштів, якому це доручено. Передача бюджетних призначень здійснюється за рішенням виконавчого комітету міської ради.

16. При надходженні (зменшенні) у міжсесійний період дотацій, субвенцій з державного та місцевих бюджетів, збільшення (зменшення) обсягу доходів та

видатків бюджету громади на суму одержаних коштів та проведення розподілу та перерозподілу зазначених трансфертів між кодами програмної класифікації видатків здійснюється за рішенням виконавчого комітету міської ради. Зазначені зміни вважати змінами, внесеними до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.

17. Відповідно до частини третьої статті 16 Бюджетного кодексу України надати право фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради в межах поточного бюджетного періоду здійснювати місцеві зовнішні та внутрішні запозичення шляхом отримання кредитів (позик) від міжнародних організацій та державних банківських установ (без майнового забезпечення).

18. Додатки 1 – 7 до рішення є його невід’ємною частиною.

19. Рішення набирає чинності з 01 січня 2024 року.

20. Рішення підлягає оприлюдненню в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертої статті 28 Бюджетного кодексу України в друкованих засобах інформації.

21. Відповідальність за виконання рішення покласти на головних розпорядників коштів бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади.

22. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з стратегічного соціально – економічного розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади, бюджету, фінансів, адміністративно-територіального устрою та зовнішньоекономічної діяльності та фінансове управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

Міський голова                                                                      Микола МЕЛЬНИЧУК

УКРАЇНА

СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 міської ради

від          вересня  2023               Старокостянтинів                        №

Про внесення змін до бюджету

Старокостянтинівської міської

територіальної громади 2023 рік

2255200000

код бюджету

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести до рішення міської ради від 23 грудня 2022 року № 4/16/VIII «Про бюджет Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023 рік» такі зміни:

1.1. в абзаці 1 пункту 1 цифри «801994062,00», «797249738,00» та «4744324,00»  замінити відповідно на «877442255,13», «867697931,13»  та «9744324,00» (додаток 1);

1.2. в абзаці 2 пункту 1 цифри «801994062,00»,  «722119938,00» та         «79874124,00» замінити відповідно на «885832956,30», «726374661,26» та «159458295,04» (додаток 3);

1.3.  додатки 1 - 7 до рішення міської ради від 23 грудня 2022 року            № 4/16/VIII «Про бюджет Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023 рік» викласти у новій редакції відповідно до додатків 1 -7 до цього рішення.

2. Додатки 1-  7  до цього рішення є його невід’ємною частиною.

Міський голова                                                                Микола МЕЛЬНИЧУК

УКРАЇНА

СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

сесії міської ради

від           2023      №                                           м.Старокостянтинів

Про використання резервного

фонду бюджету міської

територіальної громади

            Відповідно до рішення 21 сесії міської ради від 30 березня 2012 року «Про затвердження Положення про резервний фонд бюджету міста Старокостянтинів в новій редакції» та заслухавши інформацію заступника міського голови, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Валентини Камінської щодо використання цих коштів за 1 квартал та 2 квартали 2023 року, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:

            Затвердити розпорядження міського голови про виділення коштів за рахунок резервного фонду бюджету міської територіальної громади згідно з додатками 1 та 2.

Міський голова                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК

УКРАЇНА

СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

сесії міської ради

від           2023      №                                           м.Старокостянтинів

Про затвердження звіту

про виконання бюджету

Старокостянтинівської

міської територіальної громади

за 6 місяців 2023 року

            Заслухавши звіт заступника міського голови, начальника фінансового управління Валентину КАМІНСЬКУ про виконання бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади за 6 місяців 2023 року, керуючись частиною 4 статті 80 Бюджетного кодексу України та пунктом 23 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,    міська рада

                                               вирішила:

Затвердити звіт про виконання бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади за 6 місяців 2023 року:

1. по доходах в сумі 360 117 686,97 грн, у тому числі по доходах загального фонду в сумі 353 452 399,97 грн, по доходах спеціального фонду в сумі 6 665 287,00 грн (додаток 1);

2. по видатках в сумі 368 335 339,19 грн, у тому числі по видатках загального фонду в сумі 328 784 472,00 грн, по видатках спеціального фонду в сумі                39 550 866,19 грн (додаток 2).

Міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 сесії міської ради

від             2023 року     №                                                           м.Старокостянтинів

Про внесення змін до рішення

міської ради від 03 березня 2023 року

№ 12/17/VIII

Розглянувши звернення начальника Головного сервісного центру МВС в Хмельницькій області, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 22 серпня 2023 року за №63/5304-43/2023, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

Внести зміни до рішення місткої ради від 03 березня 2023 року №12/17/VII «Про затвердження Програми підтримки регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області (філія ГСЦ МВС) в сфері надання адміністративних послуг населенню Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023 рік»,  затвердженої рішенням міської ради від 03 березня 2023 року № 12/17/VIII» такі зміни:

  • Розділ 6 «Ресурсне забезпечення Програми» підтримки регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області (філія ГСЦ МВС) в сфері надання адміністративних послуг населенню Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої зазначеним рішенням (далі – Програма), викласти в такій редакції:

 

«6. Ресурсне забезпечення Програми

Забезпечення реалізації заходів, передбачених Програмою, здійснюватиметься шляхом надання трансферту з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади.

Для реалізації Програми необхідно кошти з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади у сумі 1110,0 тис. грн.

  • Розділ 7 «Напрями діяльності та заходи Програми» доповнити пункт 4.

п/п

Перелік заходів програми

Термін виконання заходу

 

Виконавці

Джерело фінансування

Орієнтовні обсяги фінансування (вартість), тис. грн.

Очікуваний результат

4

Придбання спеціалізованого автомобіля для прийняття практичних іспитів із знанням ПДР та практичних навиків водіння автотранспорту

2023 рік

РСЦ ГСЦ МВС в Хмельницькій області

(філія ГСЦ МВС)

Бюджет Старокостянтинівської міської територіально громади

860,0

Створення комфортних умов для отримувачів адміністративних послуг під час здачі практичних іспитів із знанням ПДР та прктичних навиків водіння автотранспорту

Міський голова                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 сесії міської ради

від             2023 року     №                                                           м.Старокостянтинів

Про внесення змін до рішення міської

ради від 28 травня 2021 року № 5/5/VIII

Розглянувши звернення відділу поліції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 15 травня 2023 року за № 63/3001-43/2023, з метою підвищення ефективності заходів із забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Старокостянтинівської міської територіальної громади, уточнення видатків на фінансування Комплексної програми сприяння діяльності правоохоронних органів у Старокостянтинівській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  

ВИРІШИЛА:

      Внести до рішення міської ради від 28 травня 2021 року № 5/5/VIII «Про затвердження Комплексної програми сприяння діяльності правоохоронних органів у Старокостянтинівській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки» зміни:

  • Розділ 4 «ФІІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМИ» Комплексної програми сприяння діяльності правоохоронних органів у Старокостянтинівській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки, затвердженої зазначеним рішенням (далі – Програма), викласти в такій редакції:

 

«4. ФІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМИ

Фінансування заходів щодо виконання Програми здійснюється з бюджету міської територіальної громади, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Розрахунок фінансування Програми сприяння діяльності правоохоронних органів у Старокостянтинівської міській територіальній громаді на 2021 - 2025 роки (Додаток 2).

 Всього на реалізацію Програми на 2021 - 2025 роки необхідно 6,5 млн. грн.

Розрахункова потреба у фінансуванні заходів по програмі на 2023 рік складає 1,5 млн. грн., з них:

  • придбання пально-мастильних матеріалів – 300 тис. грн.;
  • технічне обслуговування службового автотранспорту – 100 тис. грн.;
  • придбання комп’ютерної та оргтехніки – 50 тис. грн.;
  • придбання канцелярських товарів – 10 тис. грн.;
  • матеріально-технічне, матеріально-побутове забезпечення, ремонт і реконструкція адміністративних приміщень – 1,04 млн. грн.

Показники Програми можуть коригуватися під впливом зовнішніх факторів (зміни в законодавстві, економічних та соціальних умов, тощо).»

  • додаток 2 «Розрахунок фінансування Програми сприяння діяльності правоохоронних органів у Старокостянтинівській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки» до Програми викласти в новій редакції згідно з додатком.

Міський голова                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК

              

Сторінка 1 із 2

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.