Кризовий центр

конкурс сімейних фотографій

У Старокостянтинівській міській територіальній громаді, у межах співпраці з UNFPA та Громадської організації «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади, реалізовується проєкт «Гармонія сімейних стосунків». Головною метою проєкту є популяризація у громаді позитивного досвіду сімейних стосунків та ненасильницьких способів подолання труднощів у сімейному житті.

Запрошуємо усіх мешканців Старокостянтинівської МТГ та учнівську молодь долучитись до конкурсу сімейних фотографій «Родина — це любов та підтримка». Ідея конкурсу полягає в тому, щоб показати красу та значущість родини в українському суспільстві, звернути увагу  на способи  зміцнення гармонійних відносин між поколіннями, сприяти згуртуванню сім’ї та створенню затишного домашнього оточення.

Завданням конкурсу є не лише популяризація здорових сімейних відносин, але й активізація внутрішньосімейної комунікації. Завдяки участі в конкурсі, сім’ї зможуть не тільки продемонструвати свої найкращі здобутки та досягнення, але й взаємодіяти між собою та обмінюватись досвідом.

Важливо зрозуміти, що родина — це не лише батьки та діти, але й бабусі, дідусі, родичі, які займають важливе місце в житті кожної сім’ї. Це і попередні покоління, яких уже немає з нами, але їхні життєві історії досі живуть у наших серцях.

Ось, для прикладу, декілька ідей, які можуть бути використані у конкурсних роботах:

  • Любов та згуртованість. Сімейна любов і згуртованість — це одні із головних ідей, які мають бути відображені у конкурсних роботах. Світлини та описані життєві історії можуть демонструвати, як різні члени сім'ї зберігають та розвивають свої стосунки, підтримують один одного в труднощах і радісних моментах.
  • Час разом. Фотографії та історії можуть відображати подорожі родини разом, що демонструє, як вони проводять час разом та насолоджуються спільною діяльністю.
  • Внутрішня гармонія та підтримка. Фотографії та життєві історії можуть показувати, як різні члени родини взаємодіють один з одним, навіть якщо вони різні за характерами та інтересами. Ці конкурсні роботи відображають внутрішню гармонію та доброзичливе ставлення один до одного.
  • Сімейні традиції. Роботи можуть демонструвати родинні традиції та звичаї, що сприяє зміцненню зв'язків між її членами та підтримує спільний дух.
  • Виховання дітей. Фотографії та описані історії можуть відображати, як дорослі допомагають своїм дітям розвиватися та зростати, спонукаючи їх до вивчення нового та підтримуючи їх у різних справах.

До участі у конкурсі не допускаються фотографії, на яких зображені прапори, гасла, знаки, символіка політичних партій, а також спиртні та тютюнові вироби.

Конкурсні роботи приймаються за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 8 березня 2023 року. За додатковою інформацією та для запису просимо звертатися за телефонами: 0974592691 — Тетяна, 0633446807 — Роман.

Усі фотографії, які надсилаються на конкурс, мають бути у цифровому форматі та відповідати таким вимогам:

  • Цифровий знімок: файл у форматі JPEG, не менше ніж 2400 х 3600 пікселів.
  • Колаж та комп'ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.

Конкурсна робота має включати:

— фотографію у цифровому вигляді;

— інформацію про фотографію (на окремому аркуші): де були зроблені, за яких обставин та опис життєвої історії, яку ілюструє ця світлина.

Журі конкурсу оцінюватиме світлини із урахуванням креативності, оригінальності та відповідності основній ідеї конкурсу.

Переможці отримають пам’ятні подарунки, а також матимуть можливість виставити свої роботи на виставці, яка відбудеться у Старокостянтинові.

Конкурс сімейних фотографій «Родина — це любов та підтримка» підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій публікації, належать авторам і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.