Головна

Останній дзвоник

Ось і пролунав останній дзвоник в школах міста. Понад 4 тис. дітей завершили навчання у 2014 – 2015 навчальному році. Для більшості дітей все ж цей дзвоник не був останній і після літнього відпочинку та оздоровлення вони з новими силами матимуть змогу продовжити здобувати все нові і нові знання.
Але для одинадцятикласників це був справді останній дзвоник у школі. Багатьом з них вдалось здобути нагороди за відмінні оцінки, які вони заслужили в процесі багаторічного навчання за шкільною партою. Цього року випускники міста Старокостянтинів отримали 21 золоту медаль "За високі досягнення у навчанні", 12 срібних медалей "За досягнення у навчанні" та 54 похвальних листи "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів".
29.05.2015 р. в приміщенні актової зали ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулось нагородження випускників усіх шкіл міста медалями.
На свято до медалістів завітав міський голова Мельничук Микола Степанович та начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Пасічник Анатолій Панасович. Вони привітали випускників з досягнутими успіхами в навчанні, вручили медалі та побажали здобуття знань у вищих навчальних закладах для подальшої розбудови нашого міста та держави.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.