Головна

На стадіоні «Центральний» 2 червня 2015 року з нагоди Дня захисту дітей проведено свято «Веселкова планета дитинства», організоване управлінням освіти, управлінням у справах сім’ї та молоді, управлінням соціального захисту населення, відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини, відділом з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради.

Винуватців свята привітав міський голова Микола Мельничук. Він побажав усім дітям міцного здоров’я, гарних та веселих шкільних канікул, наголосив на тому, що міська влада і надалі буде робити все можливе для розвитку творчих здібностей дітей та шкільної молоді, що підростаюче покоління в нашому місті завжди відчуватиме захист своїх прав та інтересів.

 

На свято завітало чимало дітей та їх батьків. І не дарма. Було багато цікавих виступів дітей – учасників художніх колективів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста та міського центу дитячої та юнацької творчості.
Порадували також своїм співом юні артисти - переможці міського конкурсу «Веселковий дивоспів».
Вихованці центру реабілітації дітей-інвалідів управління соціального захисту населення усім продемонстрували свої вміння у виготовленні виробів декоративно-прикладного мистецтва.
Були також спортивні змагання «Веселі старти», конкурс малюнків на асфальті, всі учасники яких отримали солодощі.
На завершення свята представники компанії «Рудь» - ПАТ «Житомирський маслозавод» організували цікаві конкурси та вікторини для малечі та усі бажаючі змогли поласувати смачним морозивом.


Відділ з питань
внутрішньої політики

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.