Головна

02 червня 2015 року у гарнізонному Будинку офіцерів відбулись урочистості з нагоди 49-річчя створення Старокостянтинівської бригади тактичної авіації ім. Петра Франка.
Міський голова Микола Мельничук та секретар міської ради Олександр Степанишин завітали на це свято.
У своєму виступі міський голова привітав військовослужбовців з річницею утворення бригади тактичної авіації. Відзначив, що в нинішній ситуації, коли Україна у збройній боротьбі на Сході України відстоює свою незалежність та суверенітет, роль Збройних Сил стала надзвичайно високою.
В цьому контексті військово-повітряні сили України відіграють важливу роль у забезпеченні обороноздатності нашої країни. Не є винятком і Старокостянтинівська бригада тактичної авіації, військовослужбовці якої також приймають участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.
Микола Степанович пообіцяв, що влада міста і надалі допомагатиме бригаді тактичної авіації та іншим військовим частинам, які дислокуються на території міста, зміцнювати матеріально-технічну базу та надаватиме допомогу військовослужбовцям, які направляються в зону АТО.
По завершенню свого виступу Микола Мельничук і Олександр Степанишин нагородили грамотами та цінними подарунками 6 військовослужбовців за проявлену мужність та героїзм під час виконання бойових завдань по обороні об’єктів повітряних сил в складі зведеного загону в зоні проведення антитерористичної операції та з нагоди дня створення частини.
З вітальним словом також виступив в.о. командира бригади тактичної авіації підполковник Євгеній Булацик.
Відбулось нагородження кращих солдат та офіцерів грамотами та подяками від керівництва частини та кільком військовим вручено погони з новими офіцерськими званнями.
По завершенню офіційної частини урочистостей відбувся святковий концерт, на якому свої вокальні та хореографічні таланти дарували військовим представники художньої самодіяльності гарнізонного Будинку офіцерів.


Відділ з питань
внутрішньої політики

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.