Головна

31 main

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Інформаційна сфера є важливою складовою суспільного буття і сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки вашій фаховості й оперативній роботі в оселях наших краян щодня відкрите інформаційне вікно у світ.

Зв’язок, радіо, телебачення загалом роблять наше життя динамічним, швидким і в той же час комфортним. Працівники цих сфер забезпечують потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку, що сприяє активній інтеграції держави до міжнародного інформаційного простору. Важко уявити повсякденне життя без потоку інформації, без спілкування через засоби зв’язку.

Працюючи на передових інформаційного простору, ви першими розповідаєте нам про найактуальніше, найважливіше, найцікавіше. І хоча нерідко така благородна праця є нелегкою, ви вмієте зберегти інтерес до роботи, творче натхнення і людяність. Завдяки вашим фаховими навичкам та майстерності впроваджуються нові технології, розширюється асортимент послуг для населення, відкриваються незнані досі можливості людського спілкування.

Бажаємо всім працівникам радіо та зв’язку творчої наснаги, корпоративної солідарності, вдячних споживачів інформаційної продукції, нових професійних досягнень. Міцного вам здоров’я, радості, добробуту, благополуччя вам і вашим родинам!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.