Головна

1

Станом на 22.11.2021 року на лікуванні у ковідному стаціонарі перебуває 116 пацієнтів, 64 пацієнти на централізованому кисні.

Щоденно КП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" використовує орієнтовно одну тонну кисню рідкого та газоподібного. Постачають кисень у лікарню підприємства ТОВ "Львівкисень"(зріджений кисень), ТОВ "Проскурівтехгаз", які щоденно заправляють 30-40 балонів та Нетішинська АЕС - 20 балонів.

ТОВ "Львівкисень" до Старокостянтинівської лікарні доставляє замовлення самостійно. Кисень у Хмельницькому та Нетішині необхідно забирати самостійно. Організація процесу доставки балонів лягає на плечі керівництва лікарні та органів місцевого самоврядування. Сьогодні до транспортування кисню, погрузки та розгрузки балонів залучені комунальні підприємства міста. Зокрема комунальне підприємство "Ремонтно-будівне шляхове підприємство", Комбінат комунальних підприємсту, ЖЕК, водоканал, у питаннях погрузки та вигрузки балонів допомагають працівники служби ДСНС. "Для того щоб не зупинити процес безперебійного постачання кисню іноді доводиться задіювати поліцію, щоб оперативно забезпечити термінову поставку". - говорить директор КП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" Людмила Гнатюк. У критичні моменти допомагають військові, підприємці та приватні особи.

Сьогодні компанією "КЕРНЕЛ" було надано автомобіль "Камаз" для доставки 40 кисневих балонів з міста Нетішин.

Витрати на придбання кисню за жовтень 2021 року становлять понад 230 тисяч гривень.

Дирекція КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня", уся медична спільнота Старокостянтинівщини вкотре звертається до мешканців громади бережно ставитися до свого здоров'я, дотримуватися карантинних норм, зробити щеплення, щоб убезпечити себе від важкого перебігу хвороби.

Бережіть себе та своїх рідних.

2

3

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.