Головна

1

У межах проєкту UNFPA «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» у Києві цього тижня відбувся третій у цьому році та наймасштабніший навчально-ознайомчий візит до міст з ефективними практиками розбудови місцевих систем протидії домашньому насильству.

Участь у заході взяли 22 учасниці та учасники, серед котрих заступниці та заступники голів та голови міст та громад-партнерів проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства».

Від Старокостянтинівської міської територіальної громади у заході взяла участь заступник міського голови Ольга Троян.

Учасниці та учасники знайомились з досвідом столиці у розбудові місцевої системи протидії домашньому насильству. Насичена програма заходу включила і безпосереднє знайомство з роботою Кризової кімнати для осіб, які постраждали від домашнього насильства у Києві, і загалом презентацію організації роботи спеціалізованих служб столиці, послуг для постраждалих, алгоритму направлення та перенаправлення клієнтів, організації взаємодії з іншими надавачами послуг.

Окрім, учасники та учасниці ділились власним досвідом долання викликів у сфері протидії та запобігання домашньому насильству, а ще подискутували разом з представниками Уряду України та міжнародними партнерами про досягнення України у питаннях протидії домашньому насильству, виклики та подальші плани, а також про роль керівників громад у створенні систем захисту та підтримки для постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

Прийшли до висновку, що Україну, вільну від домашнього насильства збудують громади. 

Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні реалізовує проєкт «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» за підтримки урядів Великої Британії та Канади.

2

3

4

5

6

7

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.