Головна

Без имени 1 0001 Слой 2

Найперша і головна  вимога до будь-якого приміщення системи охорони здоров’я – дотримання санітарних на гігієнічних норм. Можливість помити руки не за допомогою механічного рукомийника, а просто – відкривши кран, і скористатися туалетом не на вулиці… Такі належні блага цивілізації як водопостачання і водовідведення, а також відремонтовані санвузли з умивальниками, бойлерами та унітазами цьогоріч з’явилися у кількох сільських амбулаторіях ЗПСМ Старокостянтинівської міської територіальної громади.

  • Поточний рік видався непростим для КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД». Але хочу відмітити цьогорічні позитивні результати та досягнення, а саме – завершення низки ремонтих робіт, – говорить директор Центру ПСМД Анатолій Швець. – Хочу виокремити встановлення пандусів в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини у селах Веснянка, Пашківці, М.Мацевичі та АЗПСМ №1 у Старокостянтинові.

Пандуси встановлено, відповідно до вимог Державних будівельних норм,  що забезпечило безперешкодне відвідування амбулаторій маломобільними групами населення .

Також важко перебільшити значення робіт, спрямованих на відновлення та проведення системи водопостачання і водовідведення в АЗПСМ с.Веснянка і медичних пунктах сіл Попівці, Зеленці, Воронківці та Григорівка.

У цих АЗПСМ та медпунктах обладнали санітарні вузли, встановили бойлери, що дає можливість цілодобового використання холодної та гарячої води.

За словами Анатолія Швеця, у планах на наступний рік продовжити ремонтні роботи приміщень, аби забезпечити медичні пункти водопостачанням та водовідведенням. Заплановано капітальні ремонти приміщень АЗПСМ с.Пашківці та медичного пункту с.В.Чернятин.

Колектив КНП «Старокостянтинівський Центр ПМСД» вдячний адміністрації міської ради на чолі з міським головою  за піклування та небайдужість до медицини. Разом ми можемо створити гідні умови перебування пацієнтів в амбулаторіях та медичних пунктах. Це вкотре доводить, що Микола Степанович не залишається осторонь проблем в медицині громади, завжди іде на зустріч та піклується за кінцевий результат – здоров’я населення громади. – Наголошує директор ЦПМСД.  

Без имени 1 0000 Слой 1                     

фото: надані КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД»

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.