Головна

03

Прийміть щирі вітання з нагоди великого державного свята – Дня Конституції України!

Прийнятий 1996 року Основний Закон України втілив досягнення вітчизняної й світової науки та практики конституційного будівництва, викристалізував національну ідею, відобразив ментальність, волю та прагнення українського народу до національної державності та власного самовизначення. Прийняття Конституції остаточно закріпило статус України як суверенної, незалежної, демократичної, правової держави, сприяло підвищенню її легітимного статусу в світі.

Відповідно до І-ої статті нашої Конституції, Україна є суверенна, незалежна, демократична, а також соціальна й правова держава. І це визнано світом. Проте не путінським режимом, який розпочав проти нашої держави повномасштабне вторгнення. Ми знову відстоюємо свою незалежність та територіальну цілісність в умовах повномасштабної війни, розв’язаної проти України путінською росією. Ми знову змушені виборювати власну свободу зі зброєю в руках, виносити поранених з поля бою, матері тривожно чекають повернення своїх синів, діти зі слізьми на очах виглядають своїх батьків, все мирне населення потерпає від постійних обстрілів.

Нині Україна переживає дуже непрості часи. Тож щиро бажаємо, щоб рашистське зло назавжди покинуло нашу землю. Україна вистоїть. Це однозначно та без жодних сумнівів.

Ми вже довели всьому світу, що українці – не лише творці своєї власної історії. Сьогодні – українці творять нову історію Європи та світу.

У день державного свята – Дня Конституції – побажаймо Україні якнайшвидшої Перемоги, а усім нам – миру. Нехай добрі справи єднають нас у дружню громаду, залишаються запорукою патріотичного чину, а віра у кращу долю надихає на самовіддану працю для добра та благополуччя, упевненості у світлому і мирному майбутньому нашої рідної землі! Віримо в Україну, у її Збройні сили! Завдяки нашим захисникам у нас буде така довгоочікувана Перемога!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.