Головна

Шановні учні, вчителі та батьки!

Вітаємо вас з початком нового навчального року та Днем знань!

1 вересня завжди приносить особливі емоції та радість, наповнюючи цей день особливим змістом і енергією. Цього року ми знову зустрічаємо свято в умовах воєнного стану, і хоча війна стала частиною нашого життя, важливо пам’ятати, що освіта залишається серед пріоритетів, а День знань – знаковим святом і для тих, хто вчився, і для тих, хто ще збирається до школи. Це день, з якого починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.denzn

Першовересень приходить знову з відчуттям гіркоти і смутку, адже в країні триває повномасштабна війна росії проти України. І це накладає страшний відбиток на людські долі, не оминаючи нікого. Ми, дорослі, маємо пам’ятати, що діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє – наша турбота і відвовідальність. Але і наше майбутнє залежить від них. Відтак важливим обов’язком є забезпечення належних умов для якісної освіти і виховання юного покоління українців, всебічного розвитку та реалізації їхніх талантів.

Усім школярам, учням, студентам бажаємо наполегливості, натхнення, постійного самовдосконалення і успіхів у навчанні. Любіть нашу неньку Україну, рідну мову, шануйте традиції та надбання нашого народу. Ніколи не зупиняйтеся на шляху до своєї мети! У цей день особливу увагу звертаємо на дітей наших Захисників та Захисниць, які чекають їх вдома та переживають цю розлуку. Любі діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни! Щиро дякуємо нашим воїнам, завдяки мужності яких наші українські діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

Слова вдячності та побажання добра й миру адресуємо шановним учителям, викладачам, наставникам, вихователям! Ви щиро ділитесь своїми знаннями, досвідом, майстерністю, виховуєте юних українців – свідомих патріотів рідної держави. Зичимо вам терпіння, натхнення й втіхи від успіхів ваших учнів у новому навчальному році! Щоб в очах дітей, яких ви навчаєте, завжди палала іскра до нового і незвіданого, аби зерно знань, які ви сієте, проростало добрими вчинками, гарними результатами і високими злетами.

З новим навчальним роком! З новими успіхами і майбутніми досягненнями! Усім учням, учителям, вихователям, батькам щиро зичимо злагоди, добра, благополуччя. Хай Першовересень принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей! Нехай цей рік якнайшвидше принесе нам Перемогу, мирне небо і віру в добро, реалізацію творчих намірів і життєвих планів, додасть сили та натхнення.

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.