Головна
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня! 0055
Дозвольте висловити вам, любі жінки, слова глибокої вдячності та захоплення, адже на вашій мудрості, силі й терпінні тримається світ. Невипадково це прекрасне свято відзначають тієї пори, коли прокидається природа. Саме жінка є джерелом нового життя, джерелом тепла, світла і натхнення!
Жінка – надзвичайна, вона водночас може бути і турботливою, і сильною, і лагідною. А може бути сміливою, відважною, витривалою захисницею рідної землі і зі зброєю в руках боронити Україну від ворожої навали. Українки захищають, лікують, волонтерять, возять гуманітарку, піклуються, підтримують, готують, дбають. Україна завше трималася на жіночій доброті й чуйності, працьовитості й енергійності, відданості й любові. І ви, шановні жінки, уособлюєте те найкраще, на чому стоїть наша Українська земля. Берегині роду людського, хранительниці родинного вогнища, – ви з покоління в покоління передаєте традиції високої духовності, культури, працелюбства.
У ці важкі часи, коли мир для нашої країни є найжаданішою мрією, жінки України захищають рідну землю пліч-о-пліч з чоловіками, демонструючи витримку, мудрість, гострий розум, виваженість і прагнення до Перемоги, реалізуючи своє право жити в рідній незалежній країні. Ви всюди – на різних фронтах – в економіці, вихованні, лікуванні, харчуванні, іншому забезпеченні, в найрізноманітнішій підтримці. Ви завжди поруч. Ви підставили свої тендітні плечі під тягар війни. Ви самовіддано чекаєте чоловіків і дітей із фронту. Ви виховуєте гідне майбутнє покоління. Ви є уособленням самої України – незламної, красивої, творчої, вільної. Молитви мільйонів українських жінок невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, який боронить Українську землю, кожну сім’ю і дитину.
Низький уклін дружинам, мамам, донькам, сестрам наших захисників.
Наші найщиріші слова підтримки тим, хто втратив своїх найдорожчих. 
Саме ви, як ніхто, прагнете мирного неба і сильні духом у боротьбі за щасливий завтрашній день. Разом з вами ми натхненні боротися, ми обов’язково здобудемо Перемогу, ми відновимо рідний край і виховуватимемо гідні майбутні покоління українців. 
Усім вам, таким прекрасним і таким різним, сердечно бажаємо здоров’я, добра, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував приємні несподіванки і душевний комфорт! Зі святом, рідні, кохані, дорогі, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. А настрій нехай забезпечать ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.
Найкращий подарунок – наша Перемога, яка принесе мир Україні.
 
З повагою,
міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради Олександр СТЕПАНИШИН

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.