Головна

Членів організованої злочинної групи, які протягом тривалого часу вимагали гроші у мешканців області, судитимутьЧленів організованої злочинної групи, які протягом тривалого часу вимагали гроші у мешканців області, судитимуть
На розгляд  суду направлено обвинувальний акт стосовно групи рекетирів, які діяли у Хмельницькій області. У березні ц.р. працівники СБУ, прокуратури та поліції викрили і припинили злочинну діяльність групи осіб, які незаконно вимагали великі суми грошей  у  мешканців області.Злочинна група, яка складалась із чотирьох осіб діяла у Славуті. Погрозами  та залякуваннями  вони вимагали  гроші у місцевих бізнесменів. Встановлено, що такий незаконний бізнес організували: вихідець із Кавказу, двоє колишніх засуджених і  правоохоронець. Зловмисники «вибивали» у  своїх жертв неіснуючі «борги», погрожуючи насильством. Правоохоронці зібрали усі потрібні докази  систематичної рекетирської діяльності злочинного угруповання, наразі викрито одинадцять епізодів злочинного вимагання грошей відносно семи потерпілих. Троє зловмисників будуть відповідати за ч. 4 ст. 189 Кримінального  кодексу України. А  колишній правоохоронець буде відповідати перед законом за ч. 2 ст. 189 Кримінального  кодексу України. 

Прес-група Управління СБ України у Хмельницькій області


СБУ закликає громадян бути пильними
Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби, виявлені зброю чи вибухові пристрої,  а також про факти прибуття  та перебування у регіоні  підозрілих людей.
Слід звертати увагу на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, транспортної інфраструктури, будівель органів влади та управління.


  У таких випадках просимо негайно повідомляти до чергових служб:
-  Управління СБ України у Хмельницькій області  за тел.  (0382) 65-12-57, (0382)   65-72-73
- Шепетівський міський відділ Управління СБ України у Хмельницькій області  за тел. (03840) 5-12-61
Інформація, що надійде  буде терміново перевірена.    


На Хмельниччині  відбудеться антитерористичне контрдиверсійне тактико-спеціальне навчання

Антитерористичні навчання пройдуть 29-31 травня в м. Нетішин та на ВП «Хмельницька АЕС».  
У тренуваннях, що відбудуться в умовах максимально наближених до реальних, візьмуть участь співробітники Служби безпеки України, поліція, Нацгвардія, ДСНС, представники органів державної влади та управління, а також міжнародні спостерігачі.
           Служба безпеки  України закликає  мешканців, які проживають у районі проведення навчань,  зберігати спокій та  дотримуватись  вимог особистої безпеки. При собі мати  документи, що посвідчують особу.

Прес-група Управління СБ України
 у Хмельницькій області



Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.