Проєкти рішень виконкому
Вівторок, 18 червня 2024 14:07

Про виготовлення схеми організації дорожнього руху

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Про виготовлення схеми

організації дорожнього руху

З метою створення безпечних умов для руху пішоходів та транспортних засобів вулицями та дорогами  міста Старокостянтинова, розглянувши звернення жителів міста, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 06 лютого 2024 року за № Ко-173, керуючись статтями 17, 19, 20 Закону України «Про автомобільні дороги», статтями 10, 16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтями 6, 9, 27 Закону України «Про дорожній рух», статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Комунальному підприємству «Ремонтно-будівне шляхове підприємство» Старокостянтинівської міської ради (Віктор ТАЩУК) забезпечити виготовлення та направлення на погодження управлінню патрульної поліції в Хмельницькій області схеми організації дорожнього руху на перехресті вул. Ессенська, вул. Героїв Небесної Сотні та пров. Перший олімпійський в місті Старокостянтинові.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 41 разів Останнє редагування Вівторок, 18 червня 2024 14:14

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.