Проєкти рішень виконкому
Вівторок, 21 вересня 2021 14:45

Про дозвіл на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Кринички, 2/2

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розглянувши звернення (особа), яке зареєстроване в центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради 16.08.2021 за № 2610, договір купівлі-продажу від 01.07.2021 реєстраційний № 793, графічні матеріали розміщення тимчасової споруди та керуючись п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради

вирішив:

  1. Надати (особа) дозвіл на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по вул. Кринички, 2/2.
  2. Зобов’язати (особа) тимчасову споруду виконати з полегшених конструкцій, без улаштування фундаменту, при оздобленні використати сучасні оздоблювальні матеріали; провести благоустрій та озеленення прилеглої території, а саме: облаштувати тротуар фігурними елементами мощення, висадити зелені насадження, встановити урни для сміття, забезпечити освітлення тротуару, пересадити існуючі зелені насадження.
  3. Доручити відділу містобудування та архітектури управління містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету міської ради (Юрій ПОЛІЩУК) оформити (особа) паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності відповідно до рішення та чинного законодавства України.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря Старокостянтинівської міської ради Олександра СТЕПАНИШИНА.

Міський голова                                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5431 разів

Останні з Відділ містобудування та архітектури

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.