Проєкти рішень сесії
Четвер, 09 грудня 2021 14:03

Про дозвіл на укладення та підписання правочинів щодо нерухомого майна за участю малолітньої дитини

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

                                                             ПРОЄКТ                                                                                                                                       

                                                       РІШЕННЯ

___________ 2021                                                                               

Про дозвіл на укладення та підписання

правочинів щодо нерухомого майна за

участю малолітньої дитини

                                                         

         Розглянувши заяву, яка зареєстрована в центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради 15 листопада 2021 року за № 3524, ОСОБИ 1 та ОСОБИ 2 про дозвіл на укладення та підписання правочинів щодо нерухомого майна за участю малолітньої дитини, враховуючи пропозицію комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету міської ради від 03 грудня 2021 року, керуючись статтею 177 Сімейного Кодексу України, статтями 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», пунктом б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Дозволити батькам ОСОБІ 1 та ОСОБІ 2, відмовитися від здійснення переважного права на укладення та підписання договору купівлі-продажу ½ частки квартири по вул.     , в м. Старокостянтинів Хмельницького району Хмельницької області від імені малолітньої доньки ОСОБИ 3, 2011 року народження
  1. Дозволити батькам, ОСОБІ 1 та ОСОБІ 2 укласти та підписати договір дарування квартири № по вул.   в с. Самчики Хмельницького району Хмельницької області від імені малолітньої дочки ОСОБИ 3 , 2011 року народження, власницею якої буде малолітня дитина.
  1. Дозволити батькам ОСОБІ 1 та ОСОБІ 2, укласти та підписати договір купівлі-продажу ½ частки квартири № по вул.     , в м. Старокостянтинів Хмельницького району Хмельницької області від імені малолітньої дочки ОСОБИ 3, 2011 року народження, власницею якої є малолітня дитина.
  1. Зобов’язати ОСОБУ 1 та ОСОБУ 2 протягом трьох місяців з моменту прийняття рішення укласти вищезазначені правочини та надати до виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради копії договору дарування квартири № по вул. , в с. Самчики Хмельницького району Хмельницької області та договору купівлі-продажу ½ частки квартири по вул.         , в м.Старокостянтинів Хмельницького району Хмельницької області.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.

                                                                 

Міський голова                                                               Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5607 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.