Головна

 

За період з 25 жовтня по 29 жовтня 2021 року спеціалістами відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради проводилися обстеження території громади. В місті Старокостянтинові обстежено вулиці Ізяславська, Технічна, Слободянська, Кобєєва, Яворницького, Бурлуцького, Старомлинська, Шахівська, Попова, Свободи, провулки Щербакова, Сонячний, Спортивний, 1-й Лісовий, 2-й Лісовий, 3-й Лісовий,  4-й Лісовий та обстежено село Баглаї  Баглаївського старостинського округу щодо дотримання вимог правил благоустрою.                  

За результатами обстеження надано 15 приписів та 34 листи -попередження мешканцям громади та припис дошкільному навчальному закладу № 5 «Чебурашка» щодо ліквідації стихійного складування залишків рослинності на прилеглій території, складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152 КУпАП (складування твердих побутових відходів, пошкодження зелених насаджень). Під час обстежень проводилася інформаційно – роз`яснювальна робота з населенням.

Здійснювалися виїзди комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню або пересадженню, розглянуто 4 заяви.                     

Проведено 2 рейди щодо виявлення спалювання сухої рослинності або її залишків, побутового сміття, за результатами рейдів складено 4  приписи – попередження та 2 протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152 КУпАП.                   

               

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.