Проєкти рішень виконкому

administrator

Проєкт рішення 

__ ___________ 2023 року            Старокостянтинів                           №____

Про затвердження Програми діяльності та розвитку комунальної установи «Аварійно-рятувальна служба Старокостянтинівської міської ради» на 2024 – 2026 роки

         Відповідно до статей 2, 20, 90, 91 Бюджетного Кодексу України, керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму діяльності та розвитку комунальної установи «Аварійно-рятувальна служба Старокостянтинівської міської ради» (далі – Програма) на 2024 – 2026 роки, що додається.
  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) забезпечити фінансування зазначеної Програми в межах коштів, передбачених бюджетом Старокостянтинівської міської територіальної громади на відповідний рік реалізації Програми.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Олега БОРИКІНА.

Міський голова                                             Микола МЕЛЬНИЧУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

Розглянувши лист  управління  освіти  виконавчого комітету Старокостянтинівської  міської ради, який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 10 жовтня  2023 року за № 39/6380-26/2023, відповідно до статті 137 Господарського кодексу України, рішення Старокостянтинівської міської ради від 25 листопада 2022 року № 16/15/VIII «Про затвердження Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Старокостянтинівської  міської територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями комунальної власності на правах господарського відання або оперативного управління», з метою забезпечення ефективності використання комунального майна, керуючись статтями 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету міської ради (Людмила АВРАМЕНКО) передати з балансу виконавчого комітету на баланс  управлінню освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області (ЄДРПОУ 25889776)   та закріпити  на праві оперативного управління  індивідуально визначене майно, що належить  до комунальної  власності Старокостянтинівської міської територіальної громади,  для здійснення повноважень, згідно з додатком.

2. Контроль за виконання цього рішення  покласти на заступника міського

голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради  Валентину КАМІНСЬКУ.

 

Міський голова                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК

Проєкт рішення

виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради

 

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради Сергія ЧЕРНОВСЬКОГО про організацію роботи служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради за I півріччя 2022 року, керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

Інформацію про організацію роботи служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради за I півріччя 2022 року, взяти до відома.

Міський голова                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.