Проєкти
Вівторок, 11 липня 2023 09:36

Про реорганізацію Навчального центру з додаткового підвищення професійної освіти медичних працівників з питань профілактики, діагностики та лікування коронавірусної хвороби, викликаної коронавірусом SАRS-СоV-2 (СОVID-19), при управлінні охорони здо

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Про реорганізацію  Навчального центру з додаткового підвищення професійної освіти медичних працівників з питань профілактики, діагностики та лікування  коронавірусної хвороби, викликаної коронавірусом SАRS-СоV-2 (СОVID-19), при управлінні охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради

 З метою реалізації конституційного права громадян на охорону здоров’я, медичну допомогу та медичне страхування відповідно до ст. 49 Конституції України, на виконання Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», наказу Міністерства охорони здоров'я України від 19 березня 2018 року № 504 «Про затвердження Порядку надання  первинної  медичної  допомоги», наказу Міністерства охорони здоров'я України від 17 березня 2022 року № 496 «Деякі питання надання первинної медичної допомоги в умовах воєнного стану», керуючись п. 20 частини четвертої ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

         1. Реорганізувати Навчальний центр з додаткового підвищення професійної освіти медичних працівників з питань профілактики, діагностики та лікування коронавірусної хвороби, викликаної коронавірусом SАRS-СоV-2 (СОVID-19), при управлінні охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в Навчальний центр з додаткового підвищення професійної освіти медичних працівників з питань удосконалення надання первинної медичної допомоги при управлінні охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (далі – Навчальний центр) до 01 серпня 2023 року.

         2.   Затвердити Положення про Навчальний центр (додається).

         3.  Управлінню охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Любов БОНДАР):

         1) забезпечити організацію роботи Навчального центру;

          2) забезпечити Навчальний центр необхідним медичним інвентарем та обладнанням;

         3) оплату праці всього задіяного в роботі Навчального центру  персоналу провести за основним місцем роботи у відповідності до вимог чинного законодавства.

         4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 24 вересня 2021 року № 333/2021-р «Про створення Навчального центру з додаткового підвищення професійної освіти медичних працівників з питань профілактики, діагностики та лікування  коронавірусної хвороби, викликаної коронавірусом SАRS-СоV-2 (СОVID-19), при управлінні охорони здоров'я та медичного забезпечення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради».

         5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію ШАБЕЛЬНИК.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 58 разів Останнє редагування Вівторок, 11 липня 2023 09:39

Останні з Управління охорони здоров’я та медичного забезпечення

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.