Головна

Прийміть вітання із Новим 2024 роком!

Рік, що минає, для кожного з нас, для нашої країни був не менш складним, аніж попередній, адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації.

Однак планам кремля не судилося реалізуватися ані за три дні, ані за два тижні, ніколи! Ми довели всьому світові, що українці – сильна духом, незламна нація, здатна боронити свою свободу та незалежність! Весь український народ єдиним фронтом став проти окупантів. Наші захисники дорогою ціною продовжують боронити цілісність та незалежність Української держави. Для кожного із нас найголовнішими цінностями є мирне небо, незалежність і свобода нашого народу, і це ми виборюємо щодня. Ми справді стали іншими – більш гордими і згуртованими, більш сильними і патріотичними, з чітко окресленою громадянською позицією людей, що поважають себе, свою державу, свою свободу!13527ab56cd96a502244ca3dc04bcc5e

У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Нині за волю та незалежність України стоїть весь український народ – воїни, волонтери, медики, підприємці, священнослужителі… Кожен на своєму фронті робить неймовірне заради нашої Великої Перемоги, заради мирного майбуття.

Але ми в першу чергу згадуємо героїзм і патріотизм українців – захисників нашої держави, завдяки яким у нас є майбутнє. У переддень Нового року хочемо побажати нашим воїнам міцного козацького здоров’я, незламного духу у відстоюванні територіальної цілісності України, захисту Пресвятої Божої Матері та благословення Всевишнього. А усім нам – щирої сильної віри: віри в себе, у свою країну, у своє майбутнє. Саме віра, а не мрійництво, наполеглива щоденна праця, а не порожня балаканина мають стати непорушним фундаментом, на якому буде збудований національний успіх після нашої Перемоги! Ми вдячні усім жителям Старокостянтинівської громади за віру у свій рідний край та за плідну роботу.

Тож у Новому році всією громадою докладаймо всіх зусиль, щоб перегорнути цю сторінку в нашій спільній історії й розпочати нову переможну главу мирного майбуття. Ми всі працюємо задля нашої великої спільної мрії. Разом ми наближаємо Перемогу. Разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо нових звершень й успіхів. Ми відбудуємо нашу державу, обов’язково реалізуємо всі добрі задуми та проєкти, об’єднаємо довкола всіх людей доброї волі.

Нехай наші захисники якнайшвидше повернуться додому живими і здоровими. Хай в зимові холоди їх зігрівають тепло наших сердець, наші щирість і турбота. Нехай кожен, хто чекає, дочекається свою рідну людину.

Зустрічаючи Новоріччя, також побажаймо один одному міцного здоров’я, надії та любові. Подаруймо найдорожче і найцінніше – щирість і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Й обов’язково подякуймо ще і ще раз українським захисникам, які зараз боронять нашу землю! Але крім мрій і сподівань, робімо все, щоб наблизити нашу Велику Перемогу!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.