Проєкти рішень сесії
Вівторок, 19 грудня 2023 10:41

Про відрахування частини чистого прибутку (доходу) до бюджету міської територіальної громади у 2024 році

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Проєкт Рішення

_ грудня 2023 року                       Старокостянтинів                      №

Про відрахування частини чистого прибутку (доходу)

до бюджету міської територіальної громади у 2024 році

Керуючись статтями 46 та 57 Податкового кодексу України, ст. 64 Бюджетного кодексу України, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  та враховуючи пропозиції постійних депутатських комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Комунальні підприємства Старокостянтинівської  міської територіальної громади сплачують частину чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності щоквартально наростаючим підсумком у 2024 році та за результатами фінансово-господарської діяльності 2023 року до загального фонду бюджету міської територіальної громади в розмірі 25 відсотків від чистого прибутку (доходу).

2. Встановити, що Розрахунок частини чистого прибутку (доходу) разом з фінансовою звітністю, складеною відповідно до Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, подається комунальними підприємствами до контролюючого органу за підсумками кварталу, півріччя, трьох кварталів та року у терміни, передбачені для квартальної звітності - протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.

Визначену частину чистого прибутку (доходу) за звітний період (квартал) сплачувати протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання Розрахунку частини чистого прибутку (доходу).

3. Комунальні підприємства міської територіальної громади одночасно з декларацією з податку на прибуток підприємства зобов”язані подавати в податкову інспекцію звіт про фінансові результати та подавати управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради та фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради інформацію про нарахування і сплату частини чистого прибутку (доходу).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 73 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.