Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 19 листопада 2021 08:41

Про розгляд подання відділу поліції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області щодо режиму роботи ресторану – клубу «ГАЗА»

Автор
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Проєкт

рішення виконавчого комітету міської ради

Про розгляд подання відділу поліції № 1

Хмельницького районного управління поліції

Головного управління Національної поліції

в Хмельницькій області щодо режиму роботи

ресторану – клубу «ГАЗА»

З метою покращення криміногенної обстановки у Старокостянтинівській міській територіальній громаді, розглянувши лист відділу поліції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, який зареєстрований в виконавчому комітеті міської ради 11 жовтня 2021 року за № 63/5811-13/2021, про скорочення режиму роботи ресторану-клубу «ГАЗА», розташованого по алеї Хохтів, 16, керуючись пп.4 п. «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію начальника сектору превенції відділу поліції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, підполковника поліції Сергія БАЛЯСНОГО про порушення громадського порядку в ресторані-клубі «ГАЗА» взяти до відома .
  2. Звернути увагу фізичної особи – підприємця ДОБРОВОЛЬСЬКОЇ Любові Анатоліївни на факти виявлених правопорушень громадського порядку в ресторані-клубі «ГАЗА» та зобов’язати її скоротити режим роботи об’єкту громадського харчування ресторану-клубу «ГАЗА» до 00 год 00 хв.
  3. У разі недотримання режиму роботи закладу та при надходженні звернень про порушення громадського порядку питання повторно розглянути на засіданні виконавчого комітету міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу поліції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області підполковника поліції Сергія СТУЧИНСЬКОГО.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5315 разів Останнє редагування Середа, 24 листопада 2021 10:57

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.