Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 19 листопада 2021 09:09

Про продовження терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП КОШЕЛЬНИК Наталії Василівні

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Проєкт рішення

виконавчого комітету міської ради

Про продовження терміну дії дозволу

на розміщення зовнішньої реклами

ФОП КОШЕЛЬНИК Наталії Василівні

Розглянувши заяву фізичної особи - підприємця КОШЕЛЬНИК Наталії Василівни, яка зареєстрована в центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради 10 листопада 2021 року за № 3495, про продовження терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами, відповідно до Закону України «Про рекламу», статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету міської ради від 12 березня 2020 року № 76 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами в місті Старокостянтинові», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

        1. Продовжити фізичній особі - підприємцю КОШЕЛЬНИК Наталії Василівні термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами від 30 листопада 2006 року № 5 по вул. Миру та вул. Героїв Небесної Сотні (будинок офіцерів), терміном на 5 років з 30 листопада 2021 року до 30 листопада 2026 року.

2. У разі відсутності на рекламних засобах комерційної реклами фізичній особі - підприємцю КОШЕЛЬНИК Наталії Василівні розміщувати на ньому соціальну рекламу або заклеювати рекламну площу фоном світлого кольору.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на управління економіки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Альона ПАСІЧНИК) .

Міський голова                                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5403 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.