Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 24 червня 2022 14:25

Про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування комунальному некомерційному підприємству «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня»

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради

Про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування комунальному некомерційному підприємству

«Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня»

З метою належної організації роботи та надання медичних послуг комунальним некомерційним підприємством «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» Старокостянтинівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області, керуючись статтями 28, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Встановити тарифи на платні послуги з медичного обслуговування комунальному некомерційному підприємству «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» Старокостянтинівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області згідно з додатком.
  1. Управлінню охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету міської ради (Любов БОНДАР) оприлюднити нові тарифи в засобах масової інформації.
  1. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 11 березня 2021 року № 80 «Про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня»» та від 13 травня 2021 року № 138 «Про встановлення додаткових тарифів на платні послуги з медичного обслуговування КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня»».
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                                                Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 3193 разів Останнє редагування П'ятниця, 24 червня 2022 14:28

Останні з Управління охорони здоров’я та медичного забезпечення

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.