Проєкти рішень виконкому
Четвер, 06 червня 2024 17:14

Про затвердження контингенту учнів у комунальних освітніх закладах в галузі культури мистецьких школах на 2024 - 2025 навчальний рік

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

_______ 2024 року                              Старокостянтинів                         №____

Про затвердження контингенту                                              

учнів у комунальних освітніх закладах

в галузі культури мистецьких школах

на 2024 - 2025 навчальний рік

З метою забезпечення освітнього процесу в комунальних освітніх закладах в галузі культури мистецьких школах Старокостянтинівської міської ради на 2024 - 2025 навчальний рік, створення сприятливих умов для розвитку, підтримки, стимулювання творчо обдарованих дітей, керуючись пунктом 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити контингент учнів у комунальному освітньому закладі в галузі культури мистецькій школі «Музична школа іменіМиколи Кондратюка» Старокостянтинівської міської ради на 2024 - 2025 навчальний рік, які офіційно зареєстровані та проживають у населених пунктах Старокостянтинівської міської територіальної громади, що додається.
  1. Затвердити контингент учнів у комунальному освітньому закладі в галузі культури мистецькій школі «Художня школа» Старокостянтинівської міської ради на 2024 - 2025 навчальний рік, які офіційно зареєстровані та проживають у населених пунктах Старокостянтинівської міської територіальної громади, що додається.
  1. Затвердити контингент учнів у комунальному освітньому закладі в галузі культури мистецькій школі «Самчиківська художня школа традиційного народного декоративно-прикладного мистецтва» Старокостянтинівської міської ради на 2024 - 2025 навчальний рік, які офіційно зареєстровані та проживають у населених пунктах Старокостянтинівської міської територіальної громади, що додається.
  1. Дозволити директорам комунальних освітніх закладів в галузі культури мистецьких шкіл Старокостянтинівської міської ради проводити додатковий набір учнів у мистецьких школах понад встановлений контингент на засадах самоокупності.

2

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію ШАБЕЛЬНИК.

Міський голова                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК

                                                                          

Прочитано 41 разів Останнє редагування Четвер, 06 червня 2024 17:17

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.