Проєкти рішень виконкому
Четвер, 30 червня 2022 09:21

Про включення квартири до числа службових

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

Про включення квартири до числа службових

Розглянувши клопотання директора комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради Олександра ДУШЕНКА, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради від 16 червня 2022 року № 62/2710-16/2022 про включення квартири до числа службових, враховуючи пропозицію громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 23 червня 2022 року, керуючись Житловим кодексом України, пунктом а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок надання службових приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради Міністрів Української РСР від 04 лютого 1988 року № 37, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Включити до числа службових комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради квартиру НОМЕР, що знаходяться за адресою: АДРЕСА в м. Старокостянтинів.
  2. Видати працівнику комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради ОСОБІ ордер на службову квартиру НОМЕР в будинку по АДРЕСА в м.Старокостянтинів.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 3030 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.