Проєкти рішень сесії
П'ятниця, 24 червня 2022 11:27

Про затвердження нормативів питного водопостачання і норм споживання питної води

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З метою раціонального використання питної води населенням, підприємствами, організаціями та установами м. Старокостянтинів, визначення обсягів постачання питної води у разі відсутності або тимчасової несправності засобів обліку споживання питної води, враховуючи звіт про науково-технічну розробку «Розрахунок нормативів питного водопостачання для населення м. Старокостянтинів», виконаного державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства», відповідно до статті 29 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1107 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання», наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 27 вересня 2005 року № 148 «Про затвердження Методики визначення нормативів питного водопостачання для населення», ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній водопровід та каналізація. Частина I. Проектування. Частина II. Будівництво», керуючись підпунктом 21 пункту  а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  міської  ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити:

нормативи питного водопостачання для населення м. Старокостянтинів (додаються);

нормативи питного водопостачання для інших споживачів м. Старокостянтинів (додаються);

добові витрати води на поливання (додаються);

добові витрати води на утримання худоби (додаються);

розрахункові (середні за годину) витрати води і максимальні секундні витрати стоків для різних видів санітарно-технічного обладнання (додаються).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 13 грудня 2018 року № 397 «Про затвердження нормативів питного водопостачання і норм споживання питної води».

3. Рішення набирає чинності з 01 липня 2022 року.

 

Міський голова                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 3295 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.