Проєкти рішень виконкому
Четвер, 01 серпня 2024 10:06

Про забезпечення укладення договорів на перевезення дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Про забезпечення укладення договорів

на перевезення дітей шкільного віку та

учнів Старокостянтинівського

аграрно-промислового ліцею

       З метою соціального захисту сімей, які виховують дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно - промислового ліцею, керуючись статтею 28, підпунктом 4 пункту а статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2024 року № 841 «Про початок навчального року під час воєнного стану в Україні»,   виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Управлінню житлово - комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради  (Світлана ОВЧАР) до 31 серпня 2024 року  підготувати та подати на підпис міському голові проєкти  договорів на перевезення дітей шкільного віку та учнів  Старокостянтинівського аграрно -промислового ліцею на період 2024 - 2025 навчального року з 02 вересня 2024 року до 30 червня 2025 року.
  2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) передбачити в бюджеті Старокостянтинівської міської територіальної громади кошти на відшкодування  витрат за перевезення дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно - промислового ліцею.    

3. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради  (Наталія КОТ) забезпечити  відшкодування  витрат за перевезення дітей  шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно - промислового ліцею.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 89 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.