Проєкти рішень сесії
Понеділок, 10 червня 2024 10:49

Про затвердження Положення про порядок використання коштів з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади щодо надання та виплати одноразової грошової допомоги сім'ям Захисників і Захисниць України захоплених у полон або зниклих безві Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Проєкт
Рішення

м. Старокостянтинів

від _________2024року № ________

 

Про затвердження Положення про порядок
використання коштів з бюджету
Старокостянтинівської міської територіальної
громади щодо надання та виплати
одноразової грошової допомоги сім'ям Захисників
і Захисниць України захоплених у полон або
зниклих безвісті

З метою підтримки сімей Захисників і Захисниць України захоплених у полон або зниклих безвісті, на виконання Комплексної програми соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, постраждалих учасників Революції Гідності, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету, вшанування пам’яті загиблих на 2024-2028 роки, затвердженої рішенням Старокостянтинівської міської ради від 23 лютого 2023 року №3/21/VIII, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про порядок використання коштів з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади щодо надання та виплати одноразової грошової допомоги сім'ям Захисників і Захисниць України захоплених у полон або зниклих безвісті (додається).
2. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Наталія КОТ) підготувати та винести на розгляд чергової сесії Старокостянтинівської міської ради Положення про порядок використання коштів з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади для надання разової грошової допомоги та складу комісії Старокостянтинівської міської ради з визначення доцільності та розміру грошової допомоги у новій редакції.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.

Міський голова                                                               Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 65 разів Останнє редагування Середа, 26 червня 2024 10:39

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.